Thursday, February 24, 2011

Besday QiQi...

Hi... QiQi...
Ari nie besday QiQi yang setahun
Hepi Besday yer Sayang...
Sorry ari nie kita tak dapat sambut 
kita kena tgg ujung minggu coz Papa keja
But don't worry we still love you...
muahhhh... muahhh....


Friday, February 18, 2011

Ader jer yang kakak tisya nak.... :D


Cuba baca betul-betul kad nie....
aduh..... ada statement BONUS...
ishhh...ishhh... budak umur 8 tahun pun dah 
tau pasal bonus...
sabar kakak yer... mama pun tgh bersabar nie....
heheheheee....
Insya Allah dapat nanti mama beli ok... :p

Monday, February 14, 2011

@ Columbia Hospital Puchong

It a bit late untuk entry nie.. but still mama nak add gak
coz she is the only one yg admitted kira nie pecah record la
farra pernah gak... tapi just 1 ari je tak teruk macam Qiqi...
 actually masa nie Qiqi dah seminggu demam
tak mkn and minum... dah teruk
nak duduk pun tak larat
sesak nafas pun iyer...
nebuliser dah ambik but still
bila gi spital rupa2nyer tonsil dia bengkak
tu yg meragam x nak makan n minum


ini day 3 kat saner dah ok ckit.. dah mula nak makan
tu plastic roti yg dia pegang tu
itu la roti yg Qiqi makan
tapi sebenarnyer dia makan ckit jer
yang lebihnyer mama dia..
heheheee biasa la
mama kalau tak jadi DBKL tak sah... :D


Qiqi ngan papa.... Cute kan
Haaaa.... twisties tu bkn Qiqi punyer..
Mama Qiqi yang punya... hahahahaaa


Video kat bawah nie
adalah sesi Qiqi kena physiotherapy..
ingat patah2 tulang jer ada physio nie..
rupa2nyer nak cair kahak pun ada
mcam2 kaedah perubahan 
Papa x sanggup nak tgk...
Mama jer yang hati kering.... 

video